Glavni Meni sa Vestima
Generalna skupština UN: Vučić na prijemu kod Gutereša, Trampa…

Postavio dana 19, sep, 2017, 7:12 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije na 72. zasedanju Generalne skupštine UN, danas će imati čitav niz bilaterlnih susreta i učestovati na prijemima koje odvojeno priređuju generalni sekretar UN Antonio Guterš, predsednik SAD Donald Tramp i najviši zvaničnici EU.

Dalje

Vučić na nizu bilateralnih susreta i prijema

Postavio dana 19, sep, 2017, 6:00 u Online Vesti, Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije na 72. zasedanju Generalne skupštine UN, danas će imati čitav niz bilaterlnih susreta. Pre otvaranja Generalne debate, koja okuplja više od sto lidera sveta, Vučić će prisustvovati prijemu koji za šefove delegacija priređuje prvi čovek UN Antonio Gutereš.

Dalje

Vučić doputovao u Njujork

Postavio dana 18, sep, 2017, 23:22 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Njujork, gde će učestvovati na sednici Generalne skupštine UN, Blumbergovom „Globalnom biznis forumu“ i imati veliki broj značajnih bilateralnih sastanaka.

Vučić doputovao u Njujork

Dalje

NISU RAZMENILI NI REČ Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić istim avionom odleteli u Njojork

Postavio dana 18, sep, 2017, 21:54 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Njujork na zasedanje 72. Generalne skupštine UN, a let do Amerike obeležio je jedan interesentan susret.

Dalje

Predsednik Vučić doputovao u Njujork

Postavio dana 18, sep, 2017, 18:22 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Njujork, gde će učestvovati na Generalnoj skupštini UN, Blumbergovom „Globalnom biznis forumu“ i imati veliki broij značajnih bilateralnih sastanaka.

Dalje

U Njujorku susret i sa Trampom

Postavio dana 18, sep, 2017, 8:37 u Politika | 0 komentara

Šef države i ministar spoljnih poslova od 18. do 23. septembra u sedištu svetske organizacije. Pored učešća na Generalnoj skupštini UN i niz bilateralnih susreta

Dalje

PREDSEDNIK NA GENERALNOJ SKUPŠTINI UN Vučić u Njujorku zove Trampa da poseti Srbiju

Postavio dana 18, sep, 2017, 8:00 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje danas u Njujork gde će do petka učestvovati na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, Blumbergovom „Globalnom biznis forumu” i razgovarati, između ostalih, i sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Dalje

Vučić od danas u Njujorku

Postavio dana 18, sep, 2017, 8:24 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje u Njujork, gde će do 23. septembra zajedno s ministrom inostranih poslova Ivicom Dačićem učestvovati na 72. redovnom zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Planirano je da se Vučić tokom posete Njujorku sastane i s američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Vučić od danas u Njujorku

Dalje

Zorana Mihajlović: Crkva ne treba da pritiska predsednika

Postavio dana 18, sep, 2017, 7:25 u Politika | 0 komentara

Potpredsednica vlade o izjavi partijarha Irineja povodom najave dijaloga o KiM

Dalje

Vučić u Njujorku: UN, Blumberg i prijem kod Trampa

Postavio dana 18, sep, 2017, 7:00 u Online Vesti, Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije boraviće do 23. septembra u Njujorku, gde će imati niz sastanaka, uz učešće na GS UN i Blumbergovom „Globalnom biznis forumu“. Prema informacijama Tanjuga, Vučić će po dolasku u Njujork prisustvovati Samitu o održivom razvoju Svetskog ekonomskog foruma, a očekuje ga i susret sa Filipom Rezlerom, članom Izvršnog odbora tog foruma.

Dalje

„Čuvaćemo ono što nam je Vuk ostavio – naš prelepi srpski jezik“

Postavio dana 17, sep, 2017, 14:46 u Društvo | 0 komentara

U Tršiću je održana završna svečanost 84. Vukovog sabora, a tom prilikom predsednik Aleksandar Vučić je istakao da je važno da čuvamo, branimo i štitimo ono što nam je Vuk ostavio – naš prelepi srpski jezik.

"Čuvaćemo ono što nam je Vuk ostavio – naš prelepi srpski jezik"

Dalje

Vučić: Vuk rame uz rame sa Teslom

Postavio dana 17, sep, 2017, 13:45 u Društvo | 0 komentara

Uz intoniranje državne himne u Mokranjčeve „Himne Vuku“, u Tršiću je završen višednevni program 84. Vukovog sabora, a saborsku besedu održao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je ocenio da se Vuk Stefanović Karadžić na osnovu svog celokupnog dela može da se stavi rame uz rame sa Nikolom Teslom, te da je Sabor u Tršiću danas najvažniji skup u Srbiji.

Dalje

VUČIĆ U LOZNICI U puteve u Podrinju uložićemo više para nego ikad

Postavio dana 17, sep, 2017, 11:59 u Ekonomija | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Loznici da je Podrinje deo zemlje od izuzetnog značaja i poručio da će prvi prioritet države u narednom periodu biti da u taj kraj dovede investitore, kako bi se smanjila nezaposlenost, inače najveći problem tog kraja.

Dalje

Mihajlović: Očekujem od SPC da ne vrši pritisak na Vučića

Postavio dana 17, sep, 2017, 11:42 u Politika | 0 komentara

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila ja da očekuje da Srpska pravoslavna crkva bude partner tokom unutrašnjeg dijaloga o Kosovu, kao i da pre početka razgovora ne vrši pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mihajlović: Očekujem od SPC da ne vrši pritisak na Vučića

Dalje

Dačić na sastanku kojim predsedava Tramp

Postavio dana 17, sep, 2017, 11:21 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodiće delegaciju Srbije na generalnoj debati redovnog 72. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) od 19. do 23. septembra i 25. septembra, a ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovaće 18. septembra na sastanku na visokom nivou o reformi UN, kojim će predsedavati predsednik SAD Donald Tramp.

Dalje
Izaberi Stranicu

123410Zadnja