Glavni Meni sa Vestima
Britanci najbolja publika za džihadističku propagandu u Evropi

Postavio dana 19, sep, 2017, 15:23 u Svet | 0 komentara

Građani Britanije najbolja su publika za džihadističku propagandu u Evropi. Najnovija studija organizacije „Polisi eksčejndž“ ovu zemlju stavlja na peto mesto u svetu po konzumiranju onlajn ekstremističke propagande, iza Turske, Sjedinjenih Država, Saudijske Arabije i Iraka.

Britanci najbolja publika za džihadističku propagandu u Evropi

Dalje

„Berlinski proces ima svoj život, ali nije zamena za pristupanje EU“

Postavio dana 19, sep, 2017, 12:26 u Politika | 0 komentara

Berlinski proces je veoma pozitivna priča, jer vraća fokus na ekonomska i socijalna pitanja i može doprineti evropskim integracijama svake od država regiona, poruka je panelista na konferenciji o promišljanju Evrope i Zapadnog Balkana, koja se održava u Beogradu.

"Berlinski proces ima svoj život, ali nije zamena za pristupanje EU"

Dalje

Konferencija o Berlinskom procesu, EU i Zapadnom Balkanu

Postavio dana 19, sep, 2017, 11:00 u Online Vesti | 0 komentara

Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević istakla da Berlinski proces može doprineti evropskim intergracijama svake od država regiona. Berlinski proces je veoma pozitivna priča jer vraća fokus na ekonomska i socijalna pitanja i može doprineti evropskim integracijama svake od država regiona, poruka je panelista na konferenciji o promišljanju Evrope i Zapadnog Balkana, koja se danas održava u Beogradu.

Dalje

Tramp: Venecuela će doživeti slom

Postavio dana 19, sep, 2017, 10:00 u Online Vesti, Svet | 0 komentara

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp upozorio je da će Venecuela „doživeti slom“. Tramp je saveznicima iz Latinske Amerike, koji su se okupili na marginama Generalne skupštine UN rekao da se predsednik Venecuele Nikolas Maduro „suprotstavlja sopstvenom narodu“ i da je kriv za „katastrofalnu vladavinu“ koje može zahtevati dodatne kaznene mere, preneo je AFP.

Dalje

Smotra staparskih ćilima za diplomatski kor FOTO

Postavio dana 19, sep, 2017, 9:00 u Online Vesti, Politika | 0 komentara

Ambasadori Australije i Norveške, diplomate iz ambasada SAD, Izraela, Velike Britanije i Programa UN posetili su treću tkačku koloniju u Staparu kod Sombora. Praksu organizovanja tkačkih kolonija uspostavili su gradovi Pirot i Sombor u okviru Sporazuma o saradnji na očuvanju tradicionalnog ćilimarstva koje neguju zajedno sa Etno mrežom i lokalnim udruženjima, uz podršku NALED-a i ambasada Australije i Sjedinjenih Američkih Država.

Dalje

"RECITE SVETU DA JE DOMINIKA UNIŠTENA" Uragan Marija potpuno opustošio ostrvo, kreće se istim putem kao i Irma (VIDEO)

Postavio dana 19, sep, 2017, 8:08 u Svet | 0 komentara

Ostrvska država Dominika na Karibima pretrpela je štetu velikih razmera nakon udara uragana „Marija“, rekao je premijer Ruzvelt Skerit.

Dalje

Dačić na sastanku o „Irmi“

Postavio dana 19, sep, 2017, 7:00 u Online Vesti, Politika | 0 komentara

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Njujorku, sastanku na kojem se razgovaralo o posledicama uragana „Irma“ i pomoći ugroženima. Pored njega i podsekretara UN-a za humanitarna pitanja Mark Loukoka, učenicima su se obratili najviši predstavnici država pogođenih uraganom, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Dalje

Kratki susret Dačića i Trampa u UN

Postavio dana 19, sep, 2017, 0:29 u Politika | 0 komentara

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Daćič učestvovao je u Njujorku na sastanku o reformi UN, kojim je predsedavao predsednik SAD Donald Tramp.

Kratki susret Dačića i Trampa u UN

Dalje

Dačić u Njujorku na sastanku o reformi UN

Postavio dana 18, sep, 2017, 23:05 u Politika | 0 komentara

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvuje u Njujorku na sastanku o reformi UN, kojim predsedava predsednik SAD Donald Tramp.

Dačić u Njujorku na sastanku o reformi UN

Dalje

Đinping i Tramp složni: Povećati pritisak na Severnu Koreju

Postavio dana 18, sep, 2017, 20:16 u Svet | 0 komentara

Predsednici Kine i Sjedinjenih Američkih Država, Si Đinping i Donald Tramp, složili su se večeras da treba povećati pritisak na Severnu Koreju, saopštila je Bela kuća.

Dalje

Doniran novac za obnovu osnovne škole u selu Krivača

Postavio dana 18, sep, 2017, 19:06 u Društvo | 0 komentara

Selu Krivača u opštini Golubac dodeljeno je 20.000 evra za izgradnju osnovne škole koja je, zbog ruiniranog stanja u kome se nalazila, srušena nakon 60 godine.

Doniran novac za obnovu osnovne škole u selu Krivača

Dalje

DRAGAN NIKOLIĆ GAGI ZA KURIR: Nema šanse da budem svedok-saradnik, imam dokaze za novi proces

Postavio dana 18, sep, 2017, 18:00 u Edukacija | 0 komentara

Država bi morala da reaguje posle istine koju sam izneo. Očekujem da zbog zatvora dobijem odštetu, od čega ću pomoći Crkvi i Hilandaru

Dalje

„Hrvatska da prestane sa etiketiranjem muslimana i BiH“

Postavio dana 18, sep, 2017, 17:33 u Region, Svet | 0 komentara

Poglavar Islamske zajednice u BiH reis Husen Kavazović, ponovo je zatražio od predsednice Kolinde Grabar Kitarović i drugih hrtvatskih zvaničnika da prestanu sa zlonamernom kampanjom u kojoj se bosanski muslimani i BiH etiketiraju kao potencijalna teroristička opasnost za susede u Evropi. 

"Hrvatska da prestane sa etiketiranjem muslimana i BiH"

Dalje

Naloženo veštačenje eksproprijacije Kosmajčeve parcele

Postavio dana 18, sep, 2017, 17:56 u Hronika | 0 komentara

Viši sud u Beogradu naložio je da Građevinski fakultet u Novom Sadu obavi stručno veštačenje u slučaju koji se vodi protiv kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca i još dvojice geodeta, optuženih za zloupotrebe sa građevinskim zemljištem na Zvezdari.

Naloženo veštačenje eksproprijacije Kosmajčeve parcele

Dalje

Podsticaj nataliteta u Kragujevcu i Kniću

Postavio dana 18, sep, 2017, 16:02 u Srbija | 0 komentara

O merama za podsticaj nataliteta danas se razgovara u Kragujevcu i Kniću, gde boravi ministarka Slavica Đukić Dejanović. Za 15 opština u Srbiji sa najnižom stopom nataliteta država je izdvojila novac za mlade bračne parove. Šumadijska opština Knić dobila je najviše – 32 miliona, a još toliko je izdvojila iz svog budžeta kako bi podstakla radjanje i ostanak mladih na selu.

Podsticaj nataliteta u Kragujevcu i Kniću

Dalje
Izaberi Stranicu

12341020Zadnja