Glavni Meni sa Vestima
SRBIJA DOBIJA NACIONALNI STADION: Prvo lokacija, izgradnja sledeće godine

Postavio dana 19, sep, 2017, 12:07 u Fudbal | 0 komentara

Ovo je prvi sastanak na kome je predstavljeno nekoliko potencijalnih lokacija – rekao je Siniša Mali

Dalje

Dačić u Njujorku imao više bilateralnih sastanaka

Postavio dana 19, sep, 2017, 11:18 u Politika | 0 komentara

Šef srpske diplomatije imao je priliku da se na mnogobrojnim skupovima na visokom nivou, na kojima učestvuje tokom zasedanja Generalne skupštine UN-a, susretne i na kratko razgovara sa brojnim zvaničnicima

Dalje

Episkop Irinej: Mislimo svojom glavom i nećemo ćutati o Kosovu

Postavio dana 19, sep, 2017, 9:36 u Politika | 0 komentara

Reagovanje episkopa bačkog Irineja na izjavu vicepremijerke da SPC ne vrši pritisak na Vučića. Gospođa Mihajlović svesno obesmišljava poziv predsednika na zaista nužni dijalog

Dalje

Episkop odgovara ministarki: Šta je rđavo rekao patrijarh?

Postavio dana 19, sep, 2017, 7:00 u Online Vesti | 0 komentara

Episkop bački Irinej reagovao na izjavu ministre Zorane Mihajlović da SPC vrši pritisak na Vučića oko dijaloga o Kosovu. „Šta je rđavo rekao patrijarh?“ Reagovanje potpredsednice vlade Zorane Mihajlović na izjavu patrijarha Irineja o unutrašnjem dijalogu o KiM, osim što zbunjuje nelogičnošću, izaziva i nedoumice oko smisla i mogućnosti tog dijaloga, makar onakvog kako ga je u više navrata opisao predsednik Aleksandar Vučić, kaže episkop bački Irinej.

Dalje

Generalna skupština UN: Vučić na prijemu kod Gutereša, Trampa…

Postavio dana 19, sep, 2017, 7:12 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije na 72. zasedanju Generalne skupštine UN, danas će imati čitav niz bilaterlnih susreta i učestovati na prijemima koje odvojeno priređuju generalni sekretar UN Antonio Guterš, predsednik SAD Donald Tramp i najviši zvaničnici EU.

Dalje

Vučić na nizu bilateralnih susreta i prijema

Postavio dana 19, sep, 2017, 6:00 u Online Vesti, Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije na 72. zasedanju Generalne skupštine UN, danas će imati čitav niz bilaterlnih susreta. Pre otvaranja Generalne debate, koja okuplja više od sto lidera sveta, Vučić će prisustvovati prijemu koji za šefove delegacija priređuje prvi čovek UN Antonio Gutereš.

Dalje

Brnabić: Ko pobedi u javnoj nabavci, od njega kupujemo

Postavio dana 19, sep, 2017, 1:06 u Ekonomija | 0 komentara

U Srbiji ne praktikujemo protekcionizam, rekla je premijerka Ana Brnabić odgovarajući na pitanje zašto je MUP kupio automobile „škoda“, a ne one iz kragujevačkog „Fijata“.

Brnabić: Ko pobedi u javnoj nabavci, od njega kupujemo

Dalje

Vučić doputovao u Njujork

Postavio dana 18, sep, 2017, 23:22 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Njujork, gde će učestvovati na sednici Generalne skupštine UN, Blumbergovom „Globalnom biznis forumu“ i imati veliki broj značajnih bilateralnih sastanaka.

Vučić doputovao u Njujork

Dalje

NISU RAZMENILI NI REČ Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić istim avionom odleteli u Njojork

Postavio dana 18, sep, 2017, 21:54 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Njujork na zasedanje 72. Generalne skupštine UN, a let do Amerike obeležio je jedan interesentan susret.

Dalje

Predsednik Vučić doputovao u Njujork

Postavio dana 18, sep, 2017, 18:22 u Politika | 0 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Njujork, gde će učestvovati na Generalnoj skupštini UN, Blumbergovom „Globalnom biznis forumu“ i imati veliki broij značajnih bilateralnih sastanaka.

Dalje

Vučić doputovao u Njujork, Dačić pričao sa Trampom (FOTO+VIDEO)

Postavio dana 18, sep, 2017, 17:31 u Politika | 0 komentara

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvuje danas u Njujorku na sastanku o reformi UN, kojim predsedava predsednik SAD Donald Tramp

Dalje

Naloženo veštačenje eksproprijacije Kosmajčeve parcele

Postavio dana 18, sep, 2017, 17:56 u Hronika | 0 komentara

Viši sud u Beogradu naložio je da Građevinski fakultet u Novom Sadu obavi stručno veštačenje u slučaju koji se vodi protiv kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca i još dvojice geodeta, optuženih za zloupotrebe sa građevinskim zemljištem na Zvezdari.

Naloženo veštačenje eksproprijacije Kosmajčeve parcele

Dalje

MMF spreman da podrži povećanje plata prosvetnih radnika

Postavio dana 18, sep, 2017, 15:54 u Ekonomija | 0 komentara

Ministar prosvete Mladen Šarčević i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević na odvojenim sastancima razgovarali su sa šefom Misije Međunarodnog monetarnog fonda Džejmsom Rufom i predstavnicima tehničke Misije MMF-a. Predstavnici MMF-a su istakli da su spremni da podrže razumno povećanje plata prosvetnih radnika ukoliko se reformski procesi nastave.

MMF spreman da podrži povećanje plata prosvetnih radnika

Dalje

Stanković: Vučić će da relaksira odnose sa Vašingtonom

Postavio dana 18, sep, 2017, 13:41 u Politika | 0 komentara

Boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku, tokom zasedanja generalne skupštine UN, prilika je da Srbija još jednom pokaže svoju uravnoteženu politiku prema Zapadu i Istoku sa ciljem ulaska u EU, ističe politički analitičar Dejan Vuk Stanković, uz ocenu da predsednik može da relaksira odnose Beograda i Vašingtona.

Dalje

U Njujorku susret i sa Trampom

Postavio dana 18, sep, 2017, 8:37 u Politika | 0 komentara

Šef države i ministar spoljnih poslova od 18. do 23. septembra u sedištu svetske organizacije. Pored učešća na Generalnoj skupštini UN i niz bilateralnih susreta

Dalje
Izaberi Stranicu

12341020Zadnja